DESPRE NOI

 

INMAN DACHE
DEVELOPMENTS SRL

VIZIUNEA NOASTRĂ


INMAN DACHE DEVELOPMENTS SRL

Compania noastră asociată, Road Solutions Ltd, a atins și a susținut un standard ridicat de servicii pe piața din Marea Britanie.

Ce dorim?

Acum dorim să explorăm piețele și oportunitățile străine prin Inman Dache Developments SRL. Compania înțelege că sistemele de consolidare ale pavajelor reprezintă o tehnologie relativ nouă în România și dorește să fie una dintre cele mai importante, dacă nu, prima în acest sector.


Tranziția

Această tranziție va fi relativ simplă, deoarece modelul afacerii din Marea Britanie este bine conturat pentru serviciile noastre de 15 ani.


Angajări

Dorim să recrutăm, să instruim și să educăm oamenii locali pentru a deveni profesioniști în activitatea de consolidare a pavajelor, având în vedere oportunitățile de angajare pe termen lung care vor fi disponibile pentru rolul managerului de proiect, al administratorului, al supraveghetorului, al magazionerului și al muncitorilor de pe șosele.

PRODUSE

ALFAMESH

Sistemul AlfaMesh de consolidare al pavajelor și sistemul de barieră pentru umiditate este alcătuit dintr-un filament de fibră de sticlă cu un coeficient ridicat de fibre de sticlă, lipit mecanic, acoperit cu un polimer elastomeric.

GEOCLIP

Un cui de oțel alăturat de o clamă de oțel. Utilizare aprobată: fixarea sistemelor de consolidare în modul de transport macadam/suprafață de asfalt.

PAVEGRID

Sistemul de consolidare al pavajelor este alcătuit dintr-un modul de înaltă rezistență, geo-plasă din fibră de sticlă deschisă, cu o cusătură personalizată într-o construcție stabilă.

BIOGRID

Omenirea are responsabilitatea de a proteja mediul înconjurător. Prin investițiile în tehnologiile inovatoare de pavaj de astăzi păstram mediul înconjurator al zilei de mâine.

SIGNAGRID

Sistem indicator de tip geo-plasă, fluorescent din fibră de sticlă. Utilizare aprobată: Mediu de protecție vizibil în structuri de tip pod.

COMPANIA NOASTRĂ

AFLĂ MAI MULTE DESPRE NOI


Dacă doriți mai multe informații despre produsele și serviciile noastre, nu ezitați să ne scrieți.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.